close X

AYRTON ATKLĀJ JAUNOS PRODUKTUS KYALAMI UN NANDO 502 WASH PROLIGHT+SOUND, FRANKFURTĒ

1
Frankfurtē norisējošajā Prolight + Sound 2024 izstādē Ayrton atklāja divus jaunus produktus savā Multi Source 6 sērijā un Creative Solutions klāstā: Kyalami un Nando 502 Wash.

Ayrton Kyalami tiks oficiāli palaists tirgū 2024. gada aprīlī
Izmēri: 265 x 430 x 265 mm (g x a x p)
Svars: 14.5 kg
Noklikšķiniet, lai iegūtu vairāk tehniskās informācijas

Ayrton Nando 502 Wash tiks oficiāli palaists tirgū 2024. gada maijā
Izmēri: 342 x 467 x 268 mm (g x a x p)
Svars: 14.5 kg
Noklikšķiniet, lai iegūtu vairāk tehniskās informācijas


Kyalami - gaisma ar līkumu

Ieviešanas datums: aprīlis 2024. gads

Kyalami ir jauns IP65 klasificēts gaismeklis ar lāzera avotu, kas sācies ar revolucionāro un vairākkārt balvām apbalvoto MagicDot. Pirmo reizi izlaists 2015. gadā, MagicDot tikai dažu mēnešu laikā tika iegādāts tūkstošiem eksemplāru un joprojām iedvesmo radošumu. Deviņus gadus vēlāk no tā rodas Kyalami, pirmie IP65 lāzera avota gaismekļi Creative Solution sērijā.

Radīts arhitektoniskiem grafiskiem efektiem, Kyalami ir ultra-kompakts gaismeklis, kas piedāvā neiedomājamu radošo potenciālu. Tās būtiskā veiktspēja ir balstīta uz tā unikālo dizainu, ekstrēmu miniatūrizāciju un minimalistisku cilindrisku izkārtojumu, kas ļauj uzstādīt vairākus gaismekļus tikai dažu centimetru attālumā vienu no otra.

Virsmai, kas tikai 265 mm liela, Kyalami iekļauj tās 100W lāzera moduli, dzesēšanas sistēmu un optiku, savukārt tā 126 mm priekšējās lēcas pozicionējums virzienā no sfēras nodrošina Kyalami ar unikālu vizuālo zīmi.

Kyalami pārsniedz visus ierobežojumus, kad runa ir par staru definīciju, piedāvājot dabīgu kontrastu, kas līdz šim nav sasniegts ar digitālu gaismas avotu. Tā patentētā trīs-lēcu optiskā sistēma rada neaprakstāmu, intensīvu 1° stara leņķi un ekstrēmu fokusa diapazonu, kas ļauj pielāgot stara formu atbilstoši darbības attālumam.

Kyalami nodrošina rekordlielu gaismas plūsmu 400 000 luksu attālumā 10 metriem no tās nākamās paaudzes punktu brīvā lāzera avota, kas izstrādāts, lai atveidotu D65 balto punktu un nodrošinātu perfektu krāsu atveidošanu. Tā iešļūviošā krāsu sekcija ietver augstas izšķirtspējas progresīvo CMY krāsu maisīšanas sistēmu un multipozīciju tūlītējas piekļuves krāsu riteni, aprīkotu ar pieciem korektīviem filtriem un 17 papildinošiem krāsu filtriem.

Kyalami ir nekonkurējošas grafikas iespējas, piedāvājot plašu izvēli no 29 fiksētiem metāla gobēm, kas izstrādāti, lai veidotu gaismu "staru" režīmā. Šie gobos var tikt apvienoti ar diviem atsevišķi kombinējamiem rotējošiem prismiem, ļaujot radīt daudzveidīgus tilpuma apgaismojuma efektus. Gaismas un smagas aukstuma filtri papildina grafisko rīku palešu.

Kyalami ieradīsies ar minimalistisku stilu, kas panākts ar vienkāršotu ūdensnecaurlaidīgumu un nepārtrauktu griešanās un leņķveida kustību rotāciju, kas palielina iespējas radīt sarežģītus efektus, padarot šo gaismekli par universālu rīku, kas spēj pārvarēt jebkādas izturības prasības visos apstākļos.

Kreatīvs, elegants, oriģināls, viegls un ātrs gaismeklis - Kyalami izraisīs revolūciju un raisīs emocijas.

Nando 502 Wash

Ieviešanas datums: maijs 2024. gads

Mazgājamās gaismas kategorijā ir ne viens, bet vairāki gaismekļi, kas ļaus auditorijai sajust patiesas emocijas un jaunais Nando 502 Wash sniedz maigu mazgājamā efekta iespaidu.

Iekļaujoties Ayrton Multi Sources IP65 6 sērijā, Nando 502 Wash ir NandoBeam klāsta attīstība un neticami kompakts IP65 gaismeklis, kas speciāli izstrādāts gan iekštelpu, gan āra apvidēm, tostarp sāļā vidē.

Ideāli piemērots skatuves apgaismojumam, šis jaunais LED avots piedāvā labāku integrāciju krāsu telpā un atvieglo krāsu atveidi. Nando 502 Wash ir aprīkots ar 12 augsta veiktspējas 40W LED avotiem, kuri izmanto RGB-L pievienotās krāsu sintēzes principu, un īpašu optisko sistēmu, kas sastāv no 210 mm klastera PMMA materiālā. Tas darbojas kombinācijā ar 12 stikla gaismavedi ar izvades virsmu, kas izgatavota no optiskās mikrostruktūras.

Nando 502 Wash ir precizitātes mašīna, kas nodrošina perfektu krāsu reprodukciju ar krāsu atveides indeksu lielāku par 86. Tas spēj sasniegt 10 000 lūmenu gaismas plūsmu un piedāvā pilnīgi vienmērīgu fonsu vai piesātinātu krāsu maisījumu. Pilna iepriekš programmatūrā iekļauta krāsu bibliotēka ļauj radīt subtīlus, kompaktaus un kontrastītus krāsu apgaismojuma efektus. Ayrton ir ieviesis atsevišķus LED avotu vadības kanālus visos Nando 502 Wash versijās un iekļāvis gandrīz bezgalīgu efektu bibliotēku.

Dabiski pielāgojams, tas momentāli pārslēdzas no stara uz mazgājamo gaismekli, piedāvājot izcilu zoom attiecību 15:1 un zoom diapazonu no 3,5° līdz 53°. Tā melnais karameļu un perfektā gaismekļu avotu atdalīšana palīdz būtiski palielināt kontrasta līmeni. Pretspīduma apstrādātas stikla logu garantē optimālus vizuālos rezultātus un palielinātu veiktspēju.

Tikpat viegls kā efektīvs, Nando 502 Wash jaunās minimalistiskās dizaina iezīmes nodrošina pilnu pieejamību visiem funkcijām. Samazinot alumīnija detaļu biezumu, optimizējot dzesēšanas sistēmu, vienkāršojot lēcu vadību un integrējot zemās blīvuma optiskās sastāvdaļas, Ayrton ir izdevies samazināt kopējo svaru par 20%. Jauna iegremdējamā ventilācijas sistēma nestabilā ūdenī nodrošina optimālu dzesēšanu.

Nando 502 Wash ir ultra-kompakts gaismeklis, kas papildina ainavas ar eleganci un rafinētību. Tas ir domāts dizaineriem, kuri vēlas veidot dziļumu krāsās un radīt neaizmirstamus mazgājamos efektus.

products

s