close X

L-ACOUSTICS IZSLUDINA XI SERIJU: DAUDZPUSĪGI KOAKSIAĻU SKAĻRUŅI VISIEM VEIDU AUGSTVĒRTĪGIEM UZSTĀDĪJUMIEM

1
L-Acoustics paziņo par Xi sērijas ieviešanu, kas ir paplašinājums atzītajai X sērijas koaksialo skaļruņu kolekcijai. Xi sērija ir izstrādāta, lai apmierinātu visas integrācijas projektu prasības, kas pieprasa spēcīgu, augstvērtīgu skaņu diskretā formātā, kas harmoniski iederētos jebkurā telpas arhitektūrā.

Xi sērija piedāvā dažādu instalācijai pielāgotu koaksialo korpusu ar atšķirīgu formātu, pārsvaru un SPL (garssvara līmenis) skaļruņiem, kas ir speciāli izstrādāti īso mētiena projekcijām. Šie korpusi sniedz tīru skaņas kvalitāti un diskretu dizainu, ļaujot tiem harmoniski iekļauties vietās, kas prasa dabisku un spēcīgu skaņu.

"Xi sērija iemieso nozīmīgu soli uz priekšu, apmierinot dažādu augstvērtīgo uzstādījumu dažādas prasības," saka Žermēns Simons, L-Acoustics Produktu vadības direktors. "Mūsu attīstītās akustiskās un fiziskās dizaina īpašības, kopā ar daudzumu vienkāršu, bet noderīgu piederumu, nodrošina augstvērtīgu profesionālo audio aparatūru jebkurā telpā."

Viens no Xi sērijas galvenajiem iezīmēm ir tās koaksialā tehnoloģija, kas ļauj iegūt kompaktu dizainu un vienmērīgi ietonošu līdzsvaru attālumā. Šī tehnoloģija nodrošina vienmērīgu pārklājumu ārpus skata leņķa auditorijai, novēršot nepieciešamību pēc minimālās klausīšanās attāluma, kā arī nodrošina augstu atsauksmes novēršanu. Ar izcilu joslplatumu un mazu izmēru attiecību, Xi sērija lepojas ar L-Ventiem, kas sniedz skaidru zemā frekvenču jaudu, un tā ir aprīkota ar laika apstākļiem izturīgu IP55 vērtējumu, padarot to piemērotu gan iekštelpu, gan āra uzstādījumiem.

X6i un X8i izceļas ar plānu, straumētu dizainu, kas harmoniski iekļaujas augsta līmeņa arhitektūras iestatījumos, nodrošinot skaidru studijas līdzīgu skaņu. Šie pastiprinātāji arī ar savu aktīvo trokšņu aizspieduma skaļruņa koaksialo iekraušanu ar 6 "vai 8" zemfrekvenču pārrāvēju un bağrefleksa kabinetē ļauj nodrošināt 90 ° simetrisko tiešumu, kas veicina vienmērīgu toņu atbildi, kas nav papildu rakstu visā frekvences diapazonā.

Abi skaļruņi var tikt izvērsti ar diviem tīmekļa protokolu iestatījumiem, kas ļauj tiem pielāgoties dažādu projektu akustiskajām vajadzībām un apakšvienkāršošanas kopās kombinācijām. Tās izvēlnēs, kas paredzētas vokālai pastiprināšanai vai lietošanai kopā ar apaļzāles, X6i var sasniegt maksimālo SPL līmeni 123 dB un frekvenču atbildi līdz 69 Hz, savukārt X8i piedāvā maksimālo SPL līmeni 129 dB un frekvenču atbildi līdz 67 Hz. Vienkāršai lietošanai un ātrai klašu tuvuma klausīšanai X6i_50 izvēlnē nodrošina pilnu frekvenču diapazona skaņas reprodukciju līdz 54 Hz un maksimālo SPL līmeni 117 dB, savukārt X8i_40 izvēlnē tiek sasniegts 43 Hz diapazons ar maksimālo SPL līmeni 123 dB. Nevainojamais, bet spēcīgais skaņas kombinējums un elegants dizains padara X6i un X8i piemērotus gan vokālai, gan mūzikai pastiprināšanai nelielās teātrītēs, klubos, luksusa un viesmīlības vietās, dievnīcās, mājās un jūras kuģīs, pārraides un ierakstu studijās.

L-Acoustics Xi sērija piedāvā nepārspējamu daudzpusību un sniegumu augstvērtīgiem uzstādījumiem. Ar savu eleganto dizainu, izcilu skaņas kvalitāti un pielāgošanos dažādām akustiskajām vajadzībām, Xi sērija piedāvā koncerta līmeņa skaņas risinājumu jebkurai telpai.

X6i un X8i sūtījumi notiks 2024. gada aprīlī.

products

s