close X

LISA tehnoloģiju apmācība Rīgā

1
Mūsu ekskluzīvās tehnoloģijas ir izstrādātas, lai nodrošinātu nomas uzņēmumu projektu veiksmi. Ieguldot labākajās tehnoloģijās, mēs varam radīt projektu risinājumus, kas atbilst augstākajiem kvalitātes un veiktspējas standartiem. Turklāt mēs sniedzam apmācību un vietēju instrukciju, lai atbalstītu nomas uzņēmumus pilnībā izmantot šo tehnoloģiju.

Mūsu mērķis ir būt uzticamam partnerim mūsu klientu nomas projektu veiksmē, sniedzot viņiem nepieciešamās tehniskās risinājumus, lai piedāvātu izcilas skaņas un gaismas pieredzes.

Sistēmas inženieri un tehniskie speciālisti tiek aicināti piedalīties ievadkursā, kas veltīts L-ISA tehnoloģijai un iemiesojoša L-ISA sistēmas projektēšanas koncepcijai.

DECEMBRIS 11., SISTĒMA UN DARBA KĀRTĪBA

Šis kurss iepazīstina lietotājus ar L-Acoustics sistēmas pieeju un projektu darba kārtību, sniedzot pārskatu par visiem L-Acoustics rīkiem un visiem iesaistītajiem profesionālajiem lomām. Tas ir priekšnoteikums visiem citiem produktu apmācības kursiem.

DECEMBRIS 12., L-ISA TEHNOLOĢIJA

Sāciet savu iemiesojošo ceļu ar pārskatu par L-ISA tehnoloģiju, sākot no skaļruņu sistēmas projektēšanas, objektu balss maisīšanas, iemiesojošo audio algoritmu līdz projektu darba kārtībai.

DECEMBRIS 13., L-ISA SKAĻRUŅU SISTĒMA

Pārvaldiet galvenos sistēmas inženierijas soļus, plānojot un izvietojot L-ISA sistēmas: skaļruņu sistēmas projektēšana, ieviešana un kalibrēšana.

Apmācības notiks Rīgas VGD izglītības centrā un tiks vadītas no Alexandera Ananieva, sertificēta L-Acoustics un L-ISA programmu trenera.

Lai apskatītu katras apmācības detalizēto programmu un pieteiktos, lūdzu, apmeklējiet: https://vgdpro.lv/education/

products

s