close X

Spēcīgs Jaungada šovs VEF KVARTALS – Ayrton's modernā apgaismojuma iekārtas

1
23. decembrī VEF KVARTALS koncertzālē norisinājās spilgtākais Jaungada šovs. Pasākumā tika izmantotas jaunākās Ayrton apgaismojuma iekārtas, tostarp ARGO 6 FX un ZONDA 9 FX, apbrīnojot viesus un organizatorus ar augstas kvalitātes LED apgaismojuma iespējām. PWR ražošanas vadītājs, Aleksandrs Drozdovs, ar lielisku prasmību pārvaldīja šo iekārtu darbību.

Pašlaik 314 kv. metru koncertzālē VEF KVARTALS ir aprīkota ar tādām Ayrton apgaismojuma iekārtām:

12 Ayrton Zonda 3 FX vienības
12 Ayrton Diablo vienības

Šī modernā un daudzfunkcionālā iekārtojuma nodrošina iespēju radīt pasakainu pieredzi dažādiem publiskiem un korporatīviem pasākumiem, piemēram, automašīnu prezentācijām, konferencēm, koncertiem, filmu seansiem, modes šoviem un citiem.

Ayrton Zonda 3FX

Zonda 3 ir daudzfunkcionāla iekārta ar apbrīnojamām efektu iespējām, kas viegli pārej no punkta uz izkrišanas apgaismojumu. Tās kustības ātrums un samazinātais izmērs palielina tās dinamisko potenciālu. Tā ir viegli lietojama, izmantojot aizkariem vai matricām. Aprīkota ar septiņiem augstas jaudas 40 vata LED avotiem ar RGB+W, Zonda 3 piedāvā īpašu optisko sistēmu, kas sastāv no unikāla 170 mm monobloka klastera polimetilmetakrilātā, kas uzlabo staru saskaņotību, un septiņiem stikla gaismas vadītājiem ar izvades virsmu ar optisko mikrostruktūru. Attālums starošanas obiekta objektīvam 50 mm tips ir salīdzināms ar 70 mm apaļā objektīva optisko virsmi, kas ļauj Zonda 3 iegūt ļoti intensīvu staru ar 14:1 fokusa attiecību un plašu zoom diapazonu no 4° līdz 56°. Šīs LED/optiskās sistēmas kombinācija spēj radīt gaismas intensitāti 5200 lūmenu un perfekti homogēnu pastelto un piesātināto krāsu maisījumu neatkarīgi no izvēlētās krāsu kombinācijas.

Ayrton ARGO 6 FX

Jūtu brīvību vienmēr ir bijis viens no Ayrton visinaltākajiem solījumiem. Pirmo reizi vēsturē Ayrton iepazīstina ar efektu apgaismojuma iekārtu, kas paredzēta gan iekštelpām, gan āra apstākļiem – ARGO 6 FX.
Šī iekārta ir vienkārša dizaina, kas nodrošina pilnīgu aizsardzību pret nelabvēlīgiem laikap apkārtējiem apstākļiem, ļaujot viegli piekļūt iekšējiem elementiem. Antiblīvjušais apstrādātais stikla logs nodrošina optimālu vizuālo rezultātu un palielina veiktspēju. Panorāmas un astenošanas motori tiek novietoti iekārtas pamatnē un galvā, izvairoties no nevēlamas iekārtas daļu aizsardzības pret laika apstākļiem. Jaunu zemūdens ventilācijas sistēmu neizolētam nodalījumam nodrošina optimālu dzesēšanu. Pateicoties jaunam kompozītmateriālam, daļu biezuma samazināšanai, optimizētai dzesēšanas sistēmai, vienkāršotai lēcu vadībai un iekļautajiem vieglās optikas komponentiem, Ayrton ir izdevies samazināt svaru par 20%.

Ayrton Zonda 9FX

Zonda 9 FX ir pirmā apgaismojuma iekārta jaunā produktu sērijā skatuves apgaismojumam, aprīkota ar augstas veiktspējas 40 vatu LED avotu ar RGB+W pievienojošo krāsu sintēzi.
Šī ierīce piedāvā īpašu optisko sistēmu, kas sastāv no plaša 37 objektīvu remdējuma ar izmēru 384 mm diametrā, kombinēta ar 37 stikla gaismas vadītājiem ar izvades virsmu, kas izgatavota no optiskās mikrostruktūras materiāla. Šīs LED/optiskās sistēmas kombinācija spēj radīt 25 000 lūmenu gaismas intensitāti un pilnīgi homogēnu pastelto un piesātināto krāsu maisījumu neatkarīgi no izvēlētās krāsu kombinācijas. Perfekti skaidra atšķirība starp gaismas avotiem palīdz pastiprināt kontrastu. Ar 50 mm trūkstošo projicējošo objektīvu ar optisko virsmi, kas salīdzināma ar 70 mm apaļa objektīva optisko virsmi, Zonda 9 FX var panākt ļoti intensīvu staru ar 14:1 fokusa attiecību un platām zoom iespējām no 4,0° līdz 56°.

Ayrton Diablo

Diablo ir mazākā, vieglākā un efektīvākā apgaismojuma iekārta savā kategorijā. Ar rekordlielu 19 000 lūmenu jaudu un kopējo svaru 21,8 kg, DIABLO ir tehnoloģiju jaudu, kas pievērsīs vissprasīgākos apgaismojuma dizainerus. Lai sasniegtu šo mērķi, Ayrton ir saīsinājis kadra sistēmu un vienlaikus palielinājis veiktspējas līmeni. Kā arī citām produktu līnijas profila apgaismojuma iekārtām also ir kadra sadaļa, kas ļauj precīzi novietot četrus aizkaru lāpstiņus uz 100% virsmas laukuma visās pozīcijās, lai lietotājs varētu ietvert jebkuru objektu neatkarīgi no apgaismojuma

products

s