close X

“L-Acoustics” LA7.16 pastiprinošo kontrolieru turnejas versija

Pagājušajā gadā “L-Acoustics” aicināja lietotājus "pastiprināt citādāk", prezentējot jauno LA7.16i pastiprinošo kontrolieri. Balstoties uz gadiem ilgu pētniecību un izstrādi, LA7.16i nodrošina ievērojami uzlabotu daudzpusību un efektivitāti, īpaši daudzkanālu stacionāro instalāciju projektos. Šodien “L-Acoustics” iepazīstina ar tā līdzinieku - pastiprinošo kontrolieri LA7.16, kas paredzēts dzīvās producēšanas vajadzībām.

LA7.16 piegādes sāksies 2023. gada oktobrī

Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas
Igors Verkholats +371 25 260 249
Andrejs Ņikitins +371 24 836 992



LA7.16 pastiprinošais kontrolieris nodrošina izcilu daudzpusību, lai apmierinātu reāllaika jaudas vajadzības, vienlaikus piedāvājot līdz šim nebijušu efektivitātes un ilgtspējas līmeni modernas tūres vajadzībām. Augsta blīvuma formāts - 16 x 16 skaļruņu 2U formātā - nodrošina vairāk līniju masīvu skaļruņu nekā jebkurš līdzīga izmēra pastiprinātājs, kas nozīmē mazāku skandu skaitu tūres vajadzībām, kas savukārt nozīmē tiešu enerģijas un laika ietaupījumu, kā arī iespēju izmantot daudzkanālu un hibrīdproducēšanu, vienlaikus nodrošinot mūsdienu tūrēs nepieciešamo efektivitātes un ilgtspējības līmeni. Augsta blīvuma formāts ļauj ietaupīt vietu, svaru un laiku.

LA7.16 lieliski atbilst L sērijas pastiprinātāju vajadzībām, kuru L2 un L2D elementos ir 20 skaļruņi un kuriem nepieciešami 16 lieljaudas pastiprinātāju kanāli un 16 mūsdienīgi DSP kanāli. LA7.16 ir aprīkots ar skārienekrānu un daudzfunkcionālo pogu, lai ātri iestatītu sākotnējos parametrus, un vienu SC32 savienotāju aizmugurē, lai pieslēgtu skaļruņus. Izmantojot jaunos savienojuma piederumus, LA7.16 darbina jebkuru “L-Acoustics” līnijveida avotu masīvu līdz K2.
 
Jaunajā LA-RAK III tūres versijas statnē ir trīs LA7.16 pastiprinošo kontrolieri ar 48 pastiprināšanas kanāliem un 48 individuāliem DSP kanāliem ar kopējo maksimālo jaudu vairāk nekā 60 000 vatu 9U statnē, kā arī divi LS10 slēdži, kas nodrošina nevainojamu MILAN AVB rezerves pieslēguma funkciju.

Pašreizējās pastiprinātāju tehnoloģijas ir paredzētas vienlaicīgai visu kanālu barošanai ilgākā laika periodā. Tomēr reālos lietojumos šāds pieprasījums ir reti sastopams. LA7.16 pastiprinošā kontroliera tehnoloģija nodrošina efektīvāku jaudas padevi un efektīvāku enerģijas izmantošanu.

"LA7.16, pateicoties tā labākajai efektivitātei tirgū, ir ideāls partneris nesen izlaistajai L sērijai," saka “L-Acoustics” elektronikas produktu vadības direktors Skots Sugdens. "Jaudas kapacitāte un energoefektivitāte ir izrāviens dizainā, un tas palīdzēs nomas pakalpojumu sniedzējiem ātrāk izvietot un reāli ietaupīt transporta un uzstādīšanas izmaksas."

LA7.16 izmanto L-SMART - modernu jaudas pārvaldības tehnoloģiju kopumu, kas ļauj dizaineriem kombinēt un saskaņot jebkuru “L-Acoustics” skaļruni ar vienu pastiprinātāju. L-SMART izmanto patentētus prognozēšanas modelēšanas algoritmus, lai pārvaldītu barošanas bloku (PSU) un atsevišķus pastiprināšanas kanālus. Aparatūras sensori pastiprinātājā nodrošina reāllaika informāciju, ko DSP analizē, lai dinamiski pielāgotu skaļruņu sistēmas vajadzībām. Tad PSU nodrošina ļoti lielu īstermiņa maksimālo jaudu vai mazāku jaudu ilgākā gaidīšanas laikā. Šī enerģija tiek inteliģenti piegādāta uz augstas efektivitātes D klases pastiprinātāju izejām, vienmēr nodrošinot optimālu sistēmas veiktspēju. LA7.16 var darbināt jebkurus “L-Acoustics” skaļruņus līdz K2, nodrošinot augstas izšķirtspējas skaļruņu pastiprināšanu un apstrādi ar mazāku sistēmas budžetu.

products

s