close X

Laipni lūdzam L-ISA Auditorijā Rīgā

1
L-ISA Auditorija Rīgā ir izstrādāta gan kā demonstrēšanas zāle, gan apmācību iestāde. Mēs novērtējam šīs izstādes telpas noderīgumu mūsu draugiem, partneriem un klientiem, un aicinām visus izmantot visas tehniskās iespējas, kas šeit pieejamas.

L-ISA Auditorija, kas atrodas VGD Project birojā Rīgā, piedāvā daudzkanālu L-ISA 14.1.6 sistēmu, pamatojoties uz L-Acoustics SOKA, SYVA LOW, KS21 un X8. Šīs sistēmas sirds ir L-ISA Processor II un L-ISA Controller tālvadības programma. Šie ir rīki, kas ļauj radīt neiedomājami hiperreālistiskus skaņas attēlus.

Unikālās L-ISA Auditorijas akustiskajai dizainam pievienojām zemfrekvenču membrānas absorberus uz sienām (sienas kastes), pakārtotus paneļus griestos, smagas aizkari ap perimetru. Pateicoties akustikas dizainam, T30 atskaņošanas laiks tika samazināts no 1,54 līdz 0,90 s.
VGD Project īpašnieks Igors Verholats kopā ar sertificēto L-ISA inženieri un treneri Aleksandru Ananjevu Rīgā ir priecīgi iepazīstināt jūs ar objektu pamatotu maisīšanu, vairākkanālu L-ISA sistēmas iespējām un rīkiem.

Ja jūs plānojat iegādāties kādas skaņas pastiprināšanas sistēmas, mēs jūs aicinām apmeklēt L-ISA Auditoriju Rīgā un klausīties L-Acoustics skaņas kvalitāti.

VGD Project birojs un L-ISA Auditorija atrodas adresē Ūnijas iela 8, ēka 2, Rīga.

Lūdzu, sazinieties pa tālruni +371 25260249 vai e-pastu vgdpro@vgdpro.lv

products

s