close X

“Zonda 3 FX” ir pieejama piegādei no VGD noliktavas

1
Pagājušā gada decembrī izziņotie ZONDA 3 FX gaismekļi šogad maijā nonāks VGD noliktavā un būs gatavi piegādei visneparastākajiem projektiem! 

Sazinieties ar Andreju Ņikitinu +371 24 836 992, lai uzzinātu tehnisko informāciju, partnera cenu un piegādes laiku.

Atgādinām! “VGD Project” ir “Ayrton” ekskluzīvais izplatītājs Baltijas valstīs un NVS.

“ZONDA 3 FX” ir radošs, daudzpusīgs un funkcijām bagāts gaismeklis, kas ietver un papildina galvenās “Wash” versijas īpašības. Tas nodrošina nepārtrauktu rotācijas un sagāšanas kustību I.R.S.TM, savukārt individuāla katras LED gaismas diodes vadība ļauj radīt 3D volumetriskos efektus. Ideāla gaismas avotu atdalīšana palīdz ievērojami uzlabot kontrasta līmeni un vairāku staru vizuālo uztveri.


Šis izcilais gaismeklis ir aprīkots ar augstas izšķirtspējas “Liquid Effect”, kas atrodas starp tā galvenajām lēcām un spēj radīt sarežģītus grafiskus efektus. To var izmantot atsevišķi vai kopā ar galveno LED matricu. “ZONDA 3 FX” efektu bibliotēka nodrošina neierobežotu iedvesmas avotu. 


“Zonda 3 FX” ir jauna optimizēta dzesēšanas sistēma, vienkāršotas lēcu vadības sistēmas un vēl gudrāks iekšējās struktūras dizains, kas ļāva ievērojami samazināt gaismekļu izmēru un svaru, “Ayrton Slim-21” sistēmas parametrus.


“Zonda 3 FX” spēj pārvērst ikdienišķo par kaut ko patiesi neparastu.


Izbaudiet “Ayrton” gaismas šovu ar “ZONDA 3” “Prolight+Sound 2023” izstādē



products

s